logo
10 juli 2018
Nieuwsbrief
image

Mooi aanbod voor docenten

Voor kunstenaars en verdere culturele ondernemers die willen beginnen met lesgeven maar hierbij advies en financiële ondersteuning kunnen gebruiken is de subsidie Cultureel Ondernemerschap voor seizoen 2018-2019 in het leven geroepen. Deelnemers aan deze regeling krijgen in Zuid57 subsidie bij de huur van lesruimte en begeleidng bij het opzetten van een leerlingenbestand. Een mooie kans om te starten met lesgeven in je vak! Marieke van Oudheusden is coördinator van het project.

► info bij Marieke
image

Zomerstrand op Zuid57

Ook Antarctica doet mee aan het zomerfeest op Zuid57. Theater Dakota heeft een fantastisch strand gecreëerd op het voorplein. Jongeren kunnen deelnemen aan Hiphop, Impro, Moves, Art, Rap & Music en beeldende zaken. Tussendoor is tijd genoeg voor buurtgenoten om elkaar tegen te komen tijdens een drankje in een luie strandstoel of op het terras onder een heerlijke parasol. Een vakantieparadijs naast de deur! Chillen op het strand bij theater Dakota.

► info Theater Dakota
image

Stadsacademie of cursus edelsmeden

Edelsmeden is helemaal van deze tijd en je kunt leren zelf je sieraden te maken. Toon je persoonlijke smaak en vaardigheid. Bijzonder! Op Antarctica worden alle facetten van het maken van sieraden en werken met goud, zilver en edelstenen behandeld. De docenten zijn opgeleid aan de School voor edelsmeden in Schoonhoven en volledig gecertificeerd. Je kunt je inschrijven bij Anne Rose Regenboog of via de Volksuniversiteit.

► meer info
image

Stadsacademie:
tekenen en schilderen

De Stadsacademie tekenen en schilderen wordt voortaan geregeld via de Volksuniversiteit. De lessen in figuur-, portret, stilleven en landschap worden behandeld door veschillende kunstenaars in achtereenvolgede modules. Het klassieke, academische tekenen is hierbij de basis.

► VU Tekenen en Schilderen
image

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Stichting Ateliers Antarctica beschikt over de algemene adresgegevens van personen en instellingen met betrekking tot de verhuur van de atelierruimten en verspreiding van de nieuwsbrief. Wij beheren deze gegevens zorgvuldig en uitsluitend voor het betreffende doel en verstrekken de gegevens niet aan derden.

► Nieuws archief 2018